Current track

Title

Artist

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

Current show


Movie Time

Scris de pe 8 aprilie 2021

1.The Queens Gambit
Popularitatea acestui serial a crescut încă de la sfârșitul anului 2020. Putem presupune, că își va păstra succesul și anul acesta. Bet Harmon, orfană la 9 ani, își descoperă pasiunea pentru șah datorită portarului orfelinatului. Devenind un copil minune în arta jocului de șah, ea reușește să-i învingă chiar și pe marii maeștri ai timpurilor sale. Există, totuși, și reversul monedei: fata se luptă cu alcoolismul și consumul de substanțe narcotice. În distribuție participă Anya Taylor-Joy, Thomas Brodie-Sangster și Isla Johston.

2.Bridgerton
Lansat la 25 decembrie 2020, serialul dramă Bridgerton, urmărește viața elitei londoneze de la începutul secolului al XIX-lea – familia Bridgerton, ai căror membri, 8 la număr, se află în căutarea adevăratei iubiri. Serialul are un sezon, cu 8 episoade, cu o durată de aproximativ 1 oră. În rolurile principale sunt Adjoa Andoh, Julie Andrews și Lorraine Ashbourne.

Este oficial: va apărea un nou sezon, conform Netflix.com

3.La Casa de Papel

Serialul La Casa de Papel sau „Money Heist” (în engleză) este o producție spaniolă, ce a avut premiera în mai 2017 și are 2 sezoane. Acțiunea pornește de la El Profesor (profesorul), care pune la cale una dintre cele mai mari lovituri contra statului spaniol. Pentru asta, el recrutează o echipă de opt oameni, cu abilități diferite, care să-l ajute. Împreună plănuiesc să intre în Monetăria Regală a Spaniei, urmând să tipărească, acolo, 2,4 miliarde de euro.

Vor reuși, oare? Urmează să aflați doar dacă veți urmări serialul.

4.Narcos – Povestea lui Pablo Escobar

Sunt sigură că toți au auzit de faimosul traficant de droguri, Pablo Escobar. Supranumit „Regele Cocainei ”, acesta a fost cel mai bogat criminal din istorie, cu o avere netă cunoscută estimată la 30 de miliarde de dolari (în anii 1990) și aproximativ 100 de miliarde de dolari dacă sunt incluși și banii ascunși prin diverse locații din Columbia. În serialul Narcos, care poate fi urmărit pe Netflix, se urmărește viața lui Pablo, dar și a cartelului său de droguri din Medellin, Columbia. Principalul accent se pune, în primul rând, pe vânzarea de substanțe în America anilor 80′, iar în al doilea – pe modul în care Escobar devine milionar în urma producției și comercializării de cocaină și conflictele pe care le are cu alți lideri ai cartelurilor rivale.

5.Peaky Blinders 

Peaky Blinders este un serial de televiziune britanic lansat în septembrie 2013 a cărui acțiune are loc în BirminghamAnglia în perioada de după Primul Război Mondial, în anii 1920. Serialul a fost creat de Steven Knight și produs de Caryn Mandabach Productions, Screen Yorkshire și Tiger Aspect Productions în care se urmeazăăresc faptele comise de familia criminală Shelby. Screen Yorkshire a oferit finanțare pentru producția prin Yorkshire Content Fund. 

KCillian Murphy îl interpretează pe Tommy Shelby,personajul  principal și liderul bandei londoneze Shelby, iar Sam Neill pe Chester Campbell este un detectiv chemat de la Belfast, care are sarcina de a suprima banda. Creatorii seriei au folosit numele de „Peaky Blinders”, fiind inspirați de o bandă de tineri din secolul al XIX-lea care au activat a activat în oraș în perioada anilordin anii 1890 și despre care se credea că își fixaucos lame de ras în șepci.


Continuare

Următorul Articol

Club News


Thumbnail