Current track

Title

Artist

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

Current show


Club News

Scris de pe 9 aprilie 2021

 La data de 5 aprilie, Iuliana Beregoi și-a surprins fanii cu o nouă piesă despre dragostea eternă, intitulată “Ne iubim”. Asupra textului și muzicii au lucrat Irina Rimes, Adelina Stînga și Alexandru Cotoi. Videoclipul piesei a fost regizat în colaborare cu frații Spoială. În doar 24 de ore acesta a acumulat peste 243 mii de vizionări. 

Anterior, în luna august al anului 2020, Iuliana a lansat piesa “Cum sună liniștea”, a cărui videoclip în momentul de față are aproape 15 milioane de vizualizări. 

 

 

Mark Stam împreună cu Sore au lansat marți, data de 6 aprilie, piesa “E OK”, aceasta fiind prima lor colaborare. Piesa a fost compusă de Mark Stam, Alex Ghinea și Alex Turcu. Textul cântecului a fost scris de însuși Mark Stam. Clipul piesei a fost produs de frații Spoială. În mai puțin de o zi după lansare, videoclipul piesei a depășit 52 mii de vizualizări.

Mark Stam a declarat “Mă simt binecuvântat pentru această piesă, m-a ajutat să trec peste cele mai obscure perioade din viața mea. Mă bucur că am putut să mă pun timp de jumătate de an în locul unui ascultător, s-o savurez de parcă o auzeam pentru prima data și o să las să-mi fie călăuză atunci când mă simțeam rătăcit.” Interpretul a mai adăugat “Se spune că e nevoie de mult curaj pentru a-ți depăși vulnerabilitatea, însă cred că ar fi corect să spunem că e nevoie de mult curaj pentru a sesiza și a accepta vulnerabilitatea, ea făcând parte din noi.” 

Atât Sore, cât și Mark Stam au împărtășit că sunt bucuroși de această colaborare. 

În aceasta săptămână, artistul The Weeknd a realizat o donație de 1 milion de dolari pentru oameni din Etiopia care suferă de foame fiind prinși în conflictul din Tigray. The Weeknd, fiind fiul unor imigranți etiopieni a declarat: Mi se frânge inima pentru oamenii mei din Etiopia… încurajez pe cei care pot, să facă la fel”.  

Anterior artistul a mai realizat acte de binefacere, în luna august 2020, el făcând o donație de 300 000 de dolari pentru a ajuta la refacerea Beirutului în urma exploziilor

 


Continuare

Următorul Articol

Fresh Music


Thumbnail
Articolul anterior

Movie Time


Thumbnail