Current track

Title

Artist

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

Current show


Movie Time

Scris de pe 15 aprilie 2021

1.Black Widow (Văduva Neagră)

Este un film de acțiune și aventură care va fi lansat la 7 mai. Dacă erai convins că ne-am luat adio de la Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) după evenimentele din Avengers: Endgame, ei bine, te-ai înșelat. Producătorii Marvel Cinematic Universe nu se puteau despărți de unul dintre cele mai iubite personaje fără a-i dedica un film separat, în care să exploreze în detaliu povestea Văduvei. Acțiunea se petrece între evenimentele din Captain America: Civil War și Avengers: Infinity War, când Natasha este singură, pe fugă și se vede nevoită să își confrunte trecutul. Înainte de a se alia cu Avengerii și a lupta de partea “binelui”, Natasha a fost antrenată de către serviciile secrete sovietice și a participat la câteva misiuni mai îndoielnice în calitate de asasin KGB

 

2.Death on the Nile (Moarte pe Nil)

 După succesul din 2017 cu Murder on the Orient Express, regizorul și actorul Kenneth Branagh revine pe marile ecrane în rolul emblematicului detectiv Hercule Poirot cu o nouă ecranizare a romanului Moarte pe Nil. Inspirat de intriga Agathei Christie, filmul, care va avea premiera pe 17 septemprie, urmărește o poveste despre pasiune și gelozie într-un decor superb presărat cu piramide și peisaje de pe Nil. Hercule Poirot se află acum la bordul vaporului Karnak, atunci când luna de miere a unui cuplu este întreruptă subit de o crimă misterioasă. Toți pasagerii sunt un grup de nobili cosmopoliți, cu o reputație fără pată, însă așa cum ne-am aștepta de la Agatha Christie, toți au câte ceva de ascuns. Așadar, munca detectivului nu este nici de această dată una ușoară. Cu o distribuție de excepție cu staruri precum Annette Bening, Russell Brand, Gal Gadot, Armie Hammer și, desigur, Kenneth Branagh, Moarte pe Nil este un film deosebit care  ne poartă într-o poveste plină de suspans, cu personaje misterioase și care te va ține cu sufletul la gură până în ultimul moment.  

 

 

3.No time to die (Nu e vreme de murit)

Premieră va avea loc pe data de 8 octombrie.

Deși a mai avut câteva tentative de a se “pensiona” și în trecut, James Bond pare că în sfârșit reușește să își ducă planul la capăt, la cinci ani de la capturarea răufăcătorului Ernst Stavro Blofeld. Însă, vorbim de cel mai faimos spion britanic, așa că nici de această dată vacanța nu va fi plictisitoare. Cu ajutorul vechiului său prieten, Felix Leiter, Bond pleacă acum în căutarea omului de știință Valdo Obruchev, a cărui răpire scoate la iveală un complot terorist care ar putea distruge lumea. După o așteptare de aproape șase ani, a 25-a ecranizare din seria James BondNo Time to Die este în același timp și ultimul film cu Daniel Craig în rolul principal. Alături de Craig își reiau rolurile Ralph Fiennes (M), Ben Whishaw (Q), Jeffrey Wright (Leiter), Léa Seydoux (Dr. Madeleine Swann) și Christoph Waltz (Blofeld), iar melodia filmului, adesea la fel de mult așteptat ca filmul în sine, este interpretată de Billie Eilish. Așa cum nu este anunțat niciun detaliu referitor la cine va prelua faimosul Walther PPK de la Daniel Craig, cel mai probabil, va trece mult timp până la următorul film Bond.