Piesa curentă

Titlu

Artist

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

Emisiunea curentă


Fresh Music

Scris de pe 30 martie 2021

În cadrul emisiunii ”Fresh Music” am discutat despre cele mai noi lansări în idustria muzicală la ediția de astăzi urmează să vă prezint 5 piese lansate recent și cu mare potențial de hit.

1.Prima piesă vine de la Nane feat. Delia cu titlul ”În Rai”.

Delia și Nane nu sunt la prima colaborare. La aproape un an de la lansarea piesei ”Cum era”, cei doi artiști au revenit cu ceva nou. ”În Rai” este cea mai recentă colaborare dintre Delia și Nane și, chiar dacă piesa nu are momentan un videoclip lansat oficial, cu siguranță va apărea în scurt timp.

 

2.O altă piesă selectată de redacția Studentus este Justin Bieber-Lifetime.

După ce a lansat albumul său, o săptămână mai târziu, cântărețul a lansat surpriză, o ediție a celui de-al șaselea album de studio, care conține încă șase piese. În această baladă bonus, el cântă despre cum își va iubi partenerul o viață întreagă, pentru că ea este totul pentru el. Este așa sau nu? Decideți voi în continuare, ascultând piesa Lifetime de Justin Bieber.

 

3. Tate McRae cu  bad ones.

Este un hit nou, de pe albumul Too Young to be Sad. Tate este o  tânără canadiană  de 17 ani,  ce prezintă un nou talent în sfera muzicii. Videoclipul, co-regizat de McRae, o găsește pe cântăreață petrecând cu prietenii ei, provocând niște răutăți clasice ale adolescenților până când grupul intră într-un magazin și lucrurile scapă de sub control. Este o progresie potrivită pentru versul cântecului: „Mă tot îndrăgostesc de cei răi”. Piesa se bucură de succes adunând în 3 zile 1,3 mln de vizualizări pe youtube.

 

4.Demi Lovato Dancing with the devil 

Demi Lovato a lansat noua ei piesă „ Dancing With the Devil ”. Cea de-a doua piesă a noului ei album Dancing With the Devil … The Art of Begin Over este prezentată și în documentarul YouTube despre Lovato (intitulat și Dancing With the Devil ). Documentarul YouTube discută supradozajul aproape fatal al lui Lovato în 2018 și recuperarea ei. O melodie „puternică” și „confesională” care a adunat rapid 1,5 mln de vizualizări pe youtube. Noi am ascultat-o și ne-a cucerit. Ascultă și tu Dancing with the Devil. 

5. Taylor Swift cu Maren Morris – You All Over Me (From The Vault).

O piesă care a adunat în mai puțin de 3 zile peste 3 mln de vizualizări. 

Este prima melodie „You All Over Me” din seif, cu Maren Morris, de pe viitorul ei album reînregistrat Fearless (Taylor’s Version) care nu au mai fost lansate până acum. „You All Over Me” este una dintre cele șase melodii „From the Vault” care vor apărea pe noua versiune a albumului Fearless al lui Swift din 2008. Swift a anunțat pe social media : „Un lucru pe care l-am iubit la aceste melodii From The Vault (din seif) este că nu au fost niciodată auzite, așa că pot experimenta, juca și chiar include unii dintre artiștii mei preferați”, a scris ea. Noua melodie este cea de-a doua scurtă descriere completă a eforturilor cântăreței de a  reînregistra și, prin urmare, deține primele sale șase discuri

Etichetate ca