Piesa curentă

Titlu

Artist

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

Emisiunea curentă

Ziua Studentului: O Celebrare a Tinerilor Căutători de Cunoaștere

Scris de pe 17 noiembrie 2023

În fiecare an, în data de 17 noiembrie, se sărbătorește Ziua Studentului, o ocazie specială dedicată tinerilor care, la rândul lor, își dedică timpul și energia pentru a-și dezvolta cunoștințele și abilitățile într-un mediu academic. Această zi este un prilej de bucurie și recunoaștere a eforturilor depuse de studenți în călătoria lor spre cunoaștere și succes.

Sărbătoarea își are rădăcinile în evenimentele din anul 1989, când studenții au fost implicați în protestele care au dus la căderea regimului comunist. Ziua de 17 noiembrie a fost aleasă pentru a comemora aceste evenimente și pentru a celebra spiritul de luptă și determinare al studenților.

Semnificația Zilei Studentului depășește însă contextul istoric. Este un prilej de a evidenția importanța învățării și a educației în formarea unei societăți progresiste. Este o zi în care se recunoaște efortul depus de studenți în procesul lor de învățare și în dezvoltarea personală și profesională.

Cu asemenea ocazie, d. Dumitru Ciorbă, decan al Facultății Calculatoare, Informatică şi Microelectronică, UTM vă felicită:

„Indiferent cum a apărut această zi în calendarul evenimentelor marcante pentru tineret, eu doresc tinerilor noștri să fie curajoși, să dorească să schimbe lumea începând cu ceea ce îi înconjoară. Ziua Studentului este, la fel, ziua oamenilor care sunt foarte activi, pentru că a fi student nu este o obligațiune, este o alegere. Deci, tu ai ales să fii student și asta ar însemna că tu alegi să faci schimbarea prin știință, prin inginerie, învățând ceva nou. Deci este o zi a oamenilor tineri, visători, curajoși care trebuie să schimbe lumea din jur. De aceea, eu îi felicit și le mulțumesc că sunt alături de Universitatea Tehnică a Moldovei!„

Etichetate ca

Piesa curentă

Titlu

Artist

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

Emisiunea curentă