Piesa curentă

Titlu

Artist

Emisiunea curentă

Schimbul DOI

13:00 16:40

Night Session

Programat pentru

Vineri 22:00 23:00

Night Session

Cu ritmuri pulsante și sunete captivante, ”Night Session” la Radio Studentus devine epicentrul pasiunii pentru muzica electronică în fiecare vineri seara, de la 22:00. În această incursiune sonoră, ascultătorii sunt invitați să se îmbarce într-o călătorie muzicală fascinantă sub îndrumarea maestrului DjustLoud, cel care transformă această emisiune într-un veritabil club sonic.

Night Session nu este doar o emisiune radio; este o destinație virtuală în care iubitorii de muzică electronică se pot conecta și împărtăși aceeași pasiune pentru ritmurile pline de viață. Cu fiecare set al lui DjustLoud, ascultătorii sunt invitați să lase în urmă grijiile cotidiene și să se lase purtați de valul sonor al serii.

Cu ritmuri pulsante și sunete captivante, Night Session la Radio Studentus devine epicentrul pasiunii pentru muzica electronică în fiecare vineri seara, de la 22:00. În această incursiune sonoră, ascultătorii sunt invitați să se îmbarce într-o călătorie muzicală fascinantă sub îndrumarea maestrului DjustLoud, cel care transformă această emisiune într-un veritabil club sonic.


Continuare

Piesa curentă

Titlu

Artist

Emisiunea curentă

Schimbul DOI

13:00 16:40