Piesa curentă

Titlu

Artist

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

Emisiunea curentă

Campus Club

19:00 22:00

Conferința de presă: POVESTEA DE IARNĂ – parcursul istoriei proiectului de caritate.

Scris de pe 23 noiembrie 2023

Reprezentanții Media Show Grup, Lupii lui Calancea și Baletul Național “JOC” despre viață din culisele proiectului 

Miercuri, 22 noiembrie, Chișinău Arena a fost gazda unui eveniment valoros și plin de emoții. Echipa Media Show Grup și Line Production împreună cu Lupii lui Calancea și Baletul Național “JOC” s-au adunat pentru a mărturisi publicului larg sentimentul de bucurie atunci când ești parte a celui mai magic proiect de caritate a iernii. Invitații au avut ocazia să vizioneze printre primii videoclipul piesei “Lelea” a Lupilor lui Calancea în colaborare cu Baletul Național “JOC”, produs și filmat de echipa Line Production.

Povestea de Iarnă a fost lansată în anul 2020 pe timp de pandemie. În acea perioada când fiecare dintre noi a avut cel mai mult nevoie de miracol, proiectul și-a realizat scopul de a fi vindecător datorită programului artistic, scenografiei și elementului caritabil. Proiectul s-a lansat pe ecranele spectatorilor, primul concert fiind transmis live din studioul Media Show Grup. Dar de acum 2 ani, Lupii lui Calancea împreună cu echipa Media Show Grup umple sala Palatului Național “Nicolae Sulac” cu bunătate, căldură și farmec în concerte spectaculoase pline de muzică, tradiție și energie.

În cadrul conferinței, organizatorii și artiștii au împărtășit emoțiile pe care le-au trăit lucrând la acest proiect. Și-au amintit cu drag despre drumețiile din anii trecuți unde copii și bătrânii i-au primit cu sufletul deschis, ca pe niște colindători la poartă în ajunul Crăciunului. Începând cu 2020 organizatorii împreună cu artiștii au mers în 23 de drumeții, dăruind atmosfera sărbătorilor de iarnă pentru aproximativ 4800 de persoane din categorii social vulnerabile.

De asemenea în timpul evenimentului reprezentanții Baletului Național “JOC” au povestit despre experiența lor de a conlucra alături de Lupii lui Calancea în cadrul concertelor ce urmează, dar și în timpul filmărilor clipului pentru piesa “Lelea”, care a fost lansat în exclusivitate.

Conferința de presă a adus și vești bune pentru spectatorii Poveștii de Iarnă.  Anul acesta în sala Palatului Național vor avea loc trei concerte pe 22,23 și 24 decembrie. Astfel, toți admiratorii proiectului vor mai avea o zi în plus pentru a fi parte din el ca spectator sau donator.

Bilete pot fi achiziționate pe: https://povesteadeiarna.md

 

https://www.youtube.com/watch?v=HXK9qjrTcdI

Etichetate ca

Piesa curentă

Titlu

Artist

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

Emisiunea curentă

Campus Club

19:00 22:00