Piesa curentă

Titlu

Artist

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

Emisiunea curentă

Movie Time

Scris de pe 21 mai 2021

1.Ratatouille

Animația urmărește aventurile lui Remy, un șobolan care visează să devină bucătar. Animăluțul încearcă să-și ducă visul la realitate cu ajutorul unui băiat, care lucrează la un restaurant din Paris. Șobolanul se ascunde sub pălăria băiatului și îl îndrumă pe acesta în bucătărie. Astfel, băiatul ajunge să fie cunoscut de tot Parisul pentru bucatele sale savuroase. Vor afla oaspeții restaurantului cine e adevăratul bucătar? Urmează să aflați.

2.Micul Prinț

Animația Micul Prinț este inspirată de povestea cu același nume, scrisă de francezul Antoine de Saint-Exupery. Ideea centrală a operei este de a privi lumea prin ochii unui copil.

Narațiunea desenului animat face referință la o fetiță, a cărei mamă îi controlează viața în cele mai mici detalii, pentru a o transforma într-un adult responsabil. Viața fetiței se schimbă atunci când se împrietenește cu vecinul său – un aviator excentric.

Acesta o ajută să vadă lumea prin alți ochi, fetița redescoperindu-și copilăria și învățând că lucrul cel mai important este să ai prieteni și să înțelegi viața prin prisma inimii.

 

3.Coco

O altă animație care vă va cuceri din prima, este Coco. Coco este un film fantastic american, produs de Pix Art Animation Studious și lansat de Walt Disney Pictures în 2017. Povestea ni-l prezintă pe Miguel, un băiețel de 12 ani, care este transportat accidental în Țara Morților, unde caută ajutorul străbunicului său pentru a se întoarce printre cei vii și a ridica blestemul abătut asupra familiei sale.

 

4.Deasupra tuturor

Filmul ne prezintă o aventură în care nici măcar cerul nu este limita. Băiețelul Russel și bătrânelul Carl, purtați de imaginație și curiozitate, sunt duși pe tărâmuri îndepărtate, într-o aventură de proporții. Prin prietenia celor doi, privitorii vor învăța ce înseamnă munca în echipă, empatia și prietenia adevărată, dar și cum să faci o casă să zboare prinzând de ea niște baloane cu heliu.

 

5.Veronica

Narațiunea urmărește o fetiță de 5 ani, care primește în dar o trăistuță fermecată ce-i va îndeplini toate dorințele, atâta timp cât promite să fie respectuoasă, darnică, prietenoasă și cuminte. Fetița își uită promisiunea, iar trăistuța dispare. De aici începe aventura plină de magie și peripeții a Veronicăi, care a plecat în căutarea trăistuței fermecate.

Etichetate ca

Continuare

Următorul Articol

Club News


Miniatură
Articolul anterior

Fresh Music


Miniatură
Piesa curentă

Titlu

Artist

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

Emisiunea curentă