Piesa curentă

Titlu

Artist

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

Emisiunea curentă

Fresh Music

Scris de pe 18 mai 2021

1.Irina Rimes – N-avem timp

Interpreta Irina Rimes a lansat piesa „N-avem timp”, însoțit de un videoclip în care apare Irina de altădată.  Fiind inspirată de trecerea diferită a timpului în pandemie Irina Rimes a versurile acestei piese. Totodată, ea mai spune că i-a fost dor de această Irină. „Cumva, prin piesa asta am reușit să mă întorc în timp”, a conchis Irina.

2.Katy Perry – Electric

Cântăreața Katy Perry a lansat noul său single, „Electric”, iar videoclipul pentru nouă melodie include o stea invitată foarte specială: Pikachu! Este vesel, adorabil și include referințe lirice la piesa tematică clasică a anime-ului Pokémon . „Electric” al lui Katy Perry este doar o componentă a celebrării muzicale pentru a  25-a aniversare a francizei Pokémon . Dacă ai fost un fan al acestui desen animat te invit sa asculți Electric de Katy Perry.

 

3.Iuliana Beregoi  Dorian Popa – Timpul le rezolva pe toate

Iuliana Beregoi și Dorian Popa fac echipă și lansează single-ul în care dezbat acest subiect și afirmă cu tărie că „Timpul le rezolvă pe toate”. 

De câte ori nu te-ai regăsit într-o situație dificilă și ai simțit ca vrei să renunți? Dar, cumva, de fiecare dată ai găsit motivația să mergi mai departe și să lași timpul să-ți vindece rănile.

Piesa „Timpul le rezolvă pe toate” vorbește despre motivația intrinsecă de a găsi în tine puterea de a merge mai departe. Mai presus de atât, Iuliana Beregoi și Dorian Popa ne îndeamnă să lăsăm în urmă trecutul, pentru că nu mai poți schimba ce s-a întâmplat deja, dar, în schimb, ai o mare influență asupra propriului tău viitor. Cheia succesului este să ai încredere în forțele tale și să nu te dai bătut.

Etichetate ca

Continuare

Următorul Articol

Movie Time


Miniatură
Articolul anterior

Fresh Music


Miniatură
Piesa curentă

Titlu

Artist

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

Emisiunea curentă