Piesa curentă

Titlu

Artist

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

Emisiunea curentă

Just Music

09:20 13:00

Fresh Music

Scris de pe 11 mai 2021

1.OneRepublic – Run

De la hiturile apologize, secrets și counting stars, OneRepublic s-a întors cu cel mai recent single „Run” care se traduce ”fugi”. Este un imn optimist și  impulsul de care avem nevoie după astfel de vremuri fără precedent. Piesa vă încurajează să excludeți orice negativitate care vă doboară și să vă trăiți cea mai bună viață. „Run” este cea mai recentă lansare a celui de-al cincilea album de studio Human al OneRepublic

 

2.Gromee x INNA – Cool Me Down

Colaborări fierbinți a principalului producător polonez și DJ Gromee și a vedetei române INNA – „Cool Me Down”. În unul din interviuri Gromee a spus 

„Sunt extrem de fericit că am avut ocazia să fac o piesă cu INNA și că o putem împărtăși în sfârșit lumii. Sper că atunci când asculți „Cool Me Down”, simți că ești la cea mai tare petrecere de vară! “.

 

3.Coldplay – Higher Power

Se zvonește că ar fi primul single al viitorului lor album. Vizualul prezintă holograme extraterestre care dansează în jurul trupei în timp ce interpretează piesa.

„Piesa este despre încercarea de a găsi astronautul în noi toți, persoana care poate face lucruri uimitoare”, a spus FORMAȚIA.  „Higher Power” este prima piesă nouă de la Coldplay din ultimii doi ani.

 

4.AMI feat. Tata Vlad – Enigma

O lansare de peste Prut de la AMI feat. Tata Vlad – Enigma. Colaborarea a luat prin surprindere industria muzicală românească, urmând să ia cu asalt și topurile muzicale. Single-ul care vorbește despre o altă latură a personalității lui AMI. „Enigma” este primul single de pe albumul ce poartă același nume, dar și primul capitol dintr-o poveste intensă, emoționantă și plină de mister.

 

Etichetate ca

Continuare

Piesa curentă

Titlu

Artist

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

Emisiunea curentă

Just Music

09:20 13:00