Current track

Title

Artist

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

Current show


Club news

Scris de pe 23 mai 2021

Club News va prezintă succint principalele știri ale săptămânii.

1. Natalia Gordienko, reprezentanta Moldovei la Eurovision 2021, s-a clasat pe locul 13. Concursul a fost câștigat de Italia.

Natalia Gordienko a evoluat pe scenă cu piesa „Sugar”, scrisă de către artistul și producătorul rus Filip Kirkorov. Interpreta din Republica Moldova a acumulat 115 puncte, situându-se la mijlocul tăbliței învingătorilor.

Moldova a fost apreciată cu 12 puncte de către membrii juriului din Rusia și Bulgaria. Datorită voturilor telespectatorilor, au fost obținute alte 62 de puncte. România a acordat Moldovei 12 puncte din partea telespectatorilor și 6 puncte din partea juriului.

În timpul evoluției pe scenă, s-a produs și un incident – la un moment dat, Natalia Gordienko a scăpat din mână microfonul. (minutul 1.34). Cântăreața a reușit însă să reacționeze cu naturalețe și să își continue prestația.

https://www.youtube.com/watch?v=3FRnNkGLGN4

 2. Club News continuă cu știri din spațiu:

Încă un pas către turismul spaţial: Zborul SpaceShip Two a fost un succes.

SpaceShip Two s-a ridicat la o înălţime de aproape 90 de kilometri deasupra Pământului şi s-a întors de unde a plecat după două ore.

Acum că testarea a avut loc cu succes, avionul spaţial ar urma să le ofere oamenilor o şansă importantă: să-ţi vezi planeta de la o distanţă orbitală.

Richard Branson, fondatorul Virgin Galactic, a fost şi el pe teren pentru a participa la scenă.

club-news

 

3. Club News aduce știri din sport:

Luptătoarea Irina Rîngaci a câștigat Europenele Under 23.

După titlul european la nivel de seniori, Irina Rîngaci a câștigat și Europenele Under 23. Sportiva de 19 ani a obținut trei victorii în categoria de greutate 65 kg.

Irina le-a învins la Skopje pe Nerea Blanco (Spania), Kamila Kulwicka (Polonia) și Kateryna Zelenych (Ucraina). Ea este antrenată de Andrei și Petru Chiperi.

La Europenele Under 23 pe primul loc s-a clasat și Anastasia Nichita, care este calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Eleva lui Tudor Cîrlan le-a învins în categoria de greutate 59 kg pe Anna Fabian (Serbia), Anne Beatrice Nuernberger (Germania), Solomiia Vynnyk (Ucraina) și Tamara Dollak (Ungaria).


Continuare

Următorul Articol

Movie Time


Thumbnail
Articolul anterior

Club News


Thumbnail