Piesa curentă

Titlu

Artist

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

Emisiunea curentă


Fresh Music

Scris de pe 27 aprilie 2021

1.GINIA – Hola, Señorita

Interpreta GINIA revine în vizorul publicului cu un nou single, care vine „la pachet” cu un videoclip plin de culoare. De această dată, artista și-a surprins fanii cu o piesă dansantă în stil latino și raggeton. Datorită ritmului dinamic, „Hola, Senorita” îți aduce vara mai aproape și te provoacă să dansezi. Muzica și versurile sunt semnate de însăși GINIA, iar producția a fost realizată de Cătălin Temciuc aka Tensso.

 

2.The Weeknd & Ariana Grande – Save Your Tears

Colaborarea marchează cel puțin a treia oară când The Weeknd și Grande au lucrat împreună, anterior la piesa sa „Love Me Harder” din 2014 – care a marcat și prima sa colaborare cu Max Martin, cel mai de succes compozitor producător din ultimii 25 de ani – și piesa ei „Off the Table”.  „Save Your Tears” a fost una dintre cele mai reușite melodii de pe unul dintre cele mai reușite albume din ultimul deceniu: este certificat platină dublă și a depășit 1 miliard de accesări pe platformele de streaming.  Clipul video a reușit să acumuleze pe youtube peste 2,5 milioane de vizualizări în mai puțin de 24 de ore de la lansare.

 

3.Maroon 5 – Beautiful Mistakes ft. Megan Thee Stallion 

Tradusă din engleză ‘’Greșeli frumoase’’. În clipul video,  Adam Levine face o croazieră într-un decapotabil roz, călătoria devenind din ce în ce mai suprarealistă pe măsură ce conduce strada orașului și Pacific Coast Highway. Vehiculul zboară prin Hollywood Hills și, la un moment dat, în timpul călătoriei CGI, Levine se trezește dansând în vârful indicatorului Hollywood. O piesă care te face să te gândești tot mai mult la vacanță și vară.

 

4.Doja Cat – Kiss Me More ft. SZA

O altă lansare și anume Kiss Me More ” De la  Doja Cat și cântărețul american SZA „Kiss Me More” s-a clasat în primele patruzeci din 15 țări, obținând în continuare primele 10 destinații de plasare în Statele Unite, Canada, Regatul Unit, Australia, Irlanda, Noua Zeelandă și Lituania. 

O melodie pop  influențată în mare măsură de disco și R&B . Unii critici au sesizat asemănarea cu un alt hit al interpretei  din 2020 „ Say So ”. Este sau nu așa, aflați în cele ce urmează.

 

Etichetate ca