Current track

Title

Artist

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

Current show


Viață de vedetă

Scris de pe 23 martie 2017

Azi o să încep cu o temă mai sensibilă și anume cu fapta pe care a facut-o Andreea Bănică care la sigur o să vă trezească admirația față de ea.

Andreea Banică a avut curajul să-și schimbe lucul radical pentru a-și dona părul în memoria mamei sale care a fost răpunsă de cancer. Cântăreața și-a donat părul pentru ca acesta să fie transformat în perucă. Gestul ei va ajuta o victimă a cancerului. Vedeta a declarat într-un interviu că vrea să fie un exemplu pentru generația de astăzi, desigur ca Andreea a cerut și sfatul lui Lucian, soțul ei. El a susținut-o în acest moment dificil pentru ea, în care trebuia să-și ia rămas bun de la podoaba capilară.

Azi se pune foarte mult preț pe timpul liber. În special generațiile tinere au invățat foarte repede să-și respecte timpul liber și să-l țină departe de job. Nu se mai muncește mult și fără discernamânt, ci calculat, cu socoteală, cu ore clare, program strict, pe principiul „cât îmi dai atât iți dau”…

Acum o să vă motivez să prețuiți timpul la fel cum o face și Antonia. La o filmare recentă care a avut loc în Buftea, vedeta intirziase (ceea ce nu e în stilul Antoniei). Motivul întirzierii era de fapt copilul ei de câteva luni care a fost internat în spital pentru că avea o laringită puternică și deci internarea era inevitabilă. Dar Antonia a reușit foarte bine să ascundă problemele interioare așa ca filmarea a avut succes. După-amiază a venit și Alex Velea la filmare cu copilul de trei ani care vroia să o vadă pe mama. Iată cam așa durează o zi de muncă pentru Antonia care este o fire destul de puternică, prețuiește timpul și muncește mult.

Acum o veste bună pentru iubitorii de muzică nouă și mai ales pentru fanii Iuliei Vântur. Prezentatoarea de televiziune a anunțat că urmeaza să înregistreze o melodie în India. Iulia și-a înregistrat prima piesă în decembrie anul trecut. Pentru melodia respectivă, Iulia a colaborat cu Himesh Reshammiya, producător și cântăreț indian în vârstă de 43 de ani. Acum, prezentatoarea de televiziune, se pregătește de un nou cântec. Vedeta care i-a cucerit pe indieni cu aparițiile sale la emisiuni, evenimente mondene și pe podiumurile de modă, are în plan lansarea unui nou cântec în limba hindi.

Tagged as