Current track

Title

Artist

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

Current show

Schimbul DOI

13:00 16:40


În premieră, Trance Party of the Summer 2017 împreună cu Andrew Noise

Scris de pe 20 iulie 2017

În premieră, în Republica Moldova se organizează Trance Party of the Summer 2017. Pe data de 22 iulie, în incinta REPUBLIC KARAOKE ve-ți avea ocazia să savurați cea mai bună muzică trance produsă de Dj-ul Andrew Noise.

DJ și producător de muzică electronică, un rezident permanent la Radio-Remix, inclus în top 100 la nivel mondial Progressive Trance DJ, locul 22 în topurile Progresiv EDM.
Emisiunea sa săptămânală de la Radio-Remix a câștigat locul 83 la nivel mondial ca Progressive Trance versiune podcast PROMODJ.

Ocupă al 9-lea loc în TOPBEAT concurență mondială și este un lider în competiții la nivel mondial, cum ar fi BURN RESIDENCY, Miller Soundclash, #MazdaSounds, Honda TT Revolution, câștigător al DJ Backtoback și DJ Fest la Moscova.

Deja sunt 6 ani decând s-a stabilit în Moscova, acolo unde și-a făcut și studiile, iar vara aceasta își dorește să delecteze toți iubitorii de muzică trance, aici acasă. ,,În cazul în care sufletul meu are nevoie de sărbătoare și dans, înseamnă că trebuie să merg acasă, în propria mea țară la cel mai bun public. Vă aștept pe toți pe 22 iulie, deoarece doar împreună putem face această seară de neuitat. Asta e pentru voi, pentru o stare de spirit bună”, a menționat DJ-ul într-un link atașat la evenimentul creat pe facebook.

Accesează aici ca să îi poți audia piesele.

Trance Party of the Summer 2017 va începe la ora 21:00, iar intrarea este gratuită pentru toți.
Oaspeții REPUBLIC se vor putea bucura de Narghelea la Hookah Smoking Zone.

Mai multe informații puteți găsi, accesând pagina de facebook cu evenimentul Andrew NOISE in Republic. Trance Party of the Summer 2017 sau la numărul de telefon 068 55 33 55.

Doar vara aceasta, vino și profită de cea mai tare petrecere de muzică trance produsă de DJ-ul Andrew Noise.