Piesa curentă

Titlu

Artist

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

Emisiunea curentă

Campus Club

19:00 22:00

Fresh Music

Scris de pe 13 aprilie 2021

1. 3 Sud Est & Andra ,, Jumătatea mea mai buna’’ .

3 Sud Est și Andra, două dintre cele mai de succes vedete  a scenei muzicale românești se unesc pentru prima oară pentru un HIT de proporții! Trupa fenomen împreună cu artista care a cucerit publicul cu piesele sale și timbrul inconfundabil colaborează pentru prima dată și lansează „Jumătatea mea mai bună”, o piesă  despre iubire și felul în care ne transformă, sau e completeaza  acest sentiment atunci când îl lăsăm să pătrundă în viața noastră.

2.ANTONIA x Yoss Bones – Dinero 

Antonia în colaborare cu Yoss Bones, o artistă rap din Mexic a lansat mai devreme anul acesta  single-ul ”Dinero”, o piesă latino în engleză și spaniolă,  e ca în colaborarea acestei piese, vedetele nu s-au întâlnit pe platourile de filmare, au cooperat de la distanța și au creat o piesa energică,cu nuanțe de sexualitate într-un cadru rustic.

3.Mark Stam feat. Sore – E Ok 

Mark Stam împreună cu Sore au lansat marți, data de 6 aprilie, piesa “E OK”, aceasta fiind prima lor colaborare. Piesa a fost compusă de Mark Stam, Alex Ghinea și Alex Turcu. Textul cântecului a fost scris de însuși Mark Stam. Clipul piesei a fost produs de frații Spoială. În mai puțin de o zi după lansare, videoclipul piesei a depășit 52 mii de vizualizări.

Mark Stam a declarat “Mă simt binecuvântat pentru această piesă, m-a ajutat să trec peste cele mai obscure perioade din viața mea. Mă bucur că am putut să mă pun timp de jumătate de an în locul unui ascultător, s-o savurez de parcă o auzeam pentru prima data și o să las să-mi fie călăuză atunci când mă simțeam rătăcit.” Interpretul a mai adăugat “Se spune că e nevoie de mult curaj pentru a-ți depăși vulnerabilitatea, însă cred că ar fi corect să spunem că e nevoie de mult curaj pentru a sesiza și a accepta vulnerabilitatea, ea făcând parte din noi.” 

Atât Sore, cât și Mark Stam au împărtășit că sunt bucuroși de această colaborare. 

4.Amber Van Day & ILIRA – See You In Tears 

Amber Van Day și Ilira, care a revoluționat din temelii concepția universală asupra peisajului muzical actual, continua acest demers și în 2021, prin lansarea piesei : ,, See you in tears ‘’. VAN DAY și ILIRA, originare din Elveția cu rădăcini kosovo albanezi, au o declarație clară pentru fetele care încearcă să le facă iubiților lor avansuri.”See you in tears” este o melodie fresh, încrezătoare, deoarece AMBER VAN DAY și ILIRA caută să facă ravagii competitive .

Etichetate ca

Piesa curentă

Titlu

Artist

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

ATENȚIE! În chrome nu funcționează la moment!

Emisiunea curentă

Campus Club

19:00 22:00