Current track

Title

Artist

Current show


Deeprise feat Jabbar – Move On

Unul dintre cei mai talentați artisti de pe scena muzicii electronice din Turcia, Deeperise, a colaborat cu Jabbar pentru primul single, lansat în două versiuni: “Move On / Raf”. Videoclipul, regizat de catre Evren Arasıl, a fost filmat în Turcia și surprinde unele dintre cele mai frumoase peisaje din localitatea Askyaka / Muğla, partea de Sud-Vest.

Prima versiune a piesei, cu versuri în limba turcă, a urcat încă din prima zi în topul Spotify Turkey Top 50 Viral Chart, ajungând și pe prima poziție. În plus, clipul a adunat 3 milioane de vizualizări pe YouTube în câteva săptămâni, a ocupat locul 3 în clasamentul iTunes, a ajuns în topul Shazam. Piesa a intrat și în playlisturile posturile radio și TV din Turcia, precum Power Fm, Dream TV (cele mai mari canale din Turcia).

Deeperise este un DJ și un producător turc din Mugla, Turcia. În urmă cu 10 ani, acesta a descoperit muzica house și s-a îndrăgostit iremediabil de ea. Fiind inspirat de munca unor artiști precum Nora En Pure, Alex Kenji, Ahmet Sendil, Federico Scavo și DJ Tarkan, Deeperise si-a petrecut o lungă perioadă de timp în studio, cu scopul de a-și perfecționa producțiile muzicale.


Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa Dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *