Current track

Title

Artist

Current show

Just Music

14:00 18:00


O inimă sănătoasă într-un corp sănătos

Scris de pe 5 octombrie 2017

O inimă sănătoasă și sport. Acesta este subiectul ediției ”PRO- Dialog” de astăzi, 5 octombrie. Alegrea subiectului nu este întâmplătoare, având în vedere desfășurarea ultimele evenimente, ”Ziua Interațională a Inimii” marcată anual la USMF N. Testemițanu și ”Maratonul Internațional Chișinău” în cadrul căruia au participat un grup de studenți tot de la aceiași instituție de învățământ.

Despre desfășuarea evenimentului ”Ziua Mondială a Inimii”, despre acțiunile de prevenire a patologiilor cardiace realizate de  către studenți, dar și despre experiența personală  ne vorbește Liviu Botezatu, student al facultății Medicină Generală, anul 2. Pe când despre cât de important este practicarea sportului, ce bneficii îți aduce, ce înseamnă pasiunea pentru atletism  stăm de povești cu Iurie Noroc, medicinistul de anul 5 care a participat la această competiție sportivă.

Despre acestea, dar și despre alte detalii aflați în cadrul ediției ”PRO-Dialog” de astăzi, 5 octombrie,  ora 19.05,  pe frecvența 99.0 FM sau online accesând www.radiostudentus.md.