Current track

Title

Artist

Current show

Just Music

11:05 12:00


Inna are mai mulţi abonaţi pe YouTube decât Madonna şi Robbie Williams

Scris de pe 27 iulie 2017

INNA se bucură de susținerea fanilor atât la concertele pe care le susține în întreaga lume, dar și în social media. De curând, artista a ajuns la 3 milioane de abonați pe propriul ei canal de YouTube, devansând artiști precum Madonna, Robbie Williams sau Rita Ora. Pe propriul canal de YouTube, INNA are 1.8 miliarde de vizualizări.

De asemenea, INNA este pe locul 67 în lume, cu peste 2.7 miliarde de vizualizări pe YouTube, devansând nume precum Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne, Justin Timberlake și Mariah Carey.

„Nu îmi vine să cred că am ajuns la 3 milioane de abonați pe YouTube, este incredibil. Mă bucur să le prezint fanilor mei muzică, videoclipuri din turnee, conținut care să îi aducă mai aproape de lumea mea. Le mulțumesc tuturor pentru susținere!”, a spus INNA.

INNA a filmat numeroase sesiuni live, devenite virale pe Internet – Rock the Roof – INNA cântă cu bandul pe acoperișurile celor mai înalte clădiri din cele mai mari orașe din lume: Paris, Londra, Mexico City, Istanbul, Venice Beach în Los Angeles, dar și Bucuresti, Rock the Street, Grandma Session, On the Road – imagini din turneele INNEI în toată lumea.

Pe Facebook, Inna are peste 11 milioane de fani (mai multi decât numarul de utilizatori de Facebook din Romania), pe Twitter peste 1.3 milioane de followers și 1.6 milioane de followers pe Instagram.


Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa Dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.