Current track

Title

Artist

Current show

Just Music

14:00 18:00


Tineri și talentați | Pavel Morozan: sunt mereu pus în priză

Scris de pe 13 noiembrie 2017

Suntem încântați să-l primim pe noul coleg, Pavel Morozan, în echipa Radio Studentus. Prezentator la Wake up cu Studentus, Pavel pare a fi un tânăr constant pus pe acțiune, cu o multitudine de activități pe care-l formează și care-l încarcă totodată de energie. Zici c-ar fi aproape-n surplus.

Trombonul pus pe peripeții

Pavel are talent la muzică. Cântă cu voce (ascultă emisiunea să-l auzi cum interpretează piesa Știe codrul, știe neamul). O face și la instrument – trombonul contrabas tenor, cel mai lung instrument muzical, instrument care-l leagă pe Pavel de amintiri de cele mai multe ori hazlii, spre exemplu, cum a intrat cu el în troleibuz și ce priviri deocheate îi aruncau pasagerii, văzându-l cu-n ditamai trombon.

Energie + organizare

Plin de emoție, motivație, energie, repet, Pavel este un tânăr bine-organizat, cu un orar stabilit de dimineață, cu un plan pe care-l duce până la capăt zi de zi. Perfecționarea vine din munca zilnică, o muncă organizată și, cel mai important, o muncă plăcută.

Ascultă emisiunea Tineri și talentați mâine, 14 noiembrie, să vezi și tu ce om-bombă e Pavel, de unde-și trage energiile și ce sfaturi ne dă ca să ne îndeplinim cât mai bine sarcinile. Ne dăm întâlnirea virtuală la 19.05, pe frecvența 99.0 FM sau online, pe radio.studentus.md.