Current track

Title

Artist

Current show

Just Music

14:00 18:00


Tineri și talentați | Anatol Târziu: dansul este o expresie a talentului

Scris de pe 20 noiembrie 2017

Anatol Târziu este un tânăr talentat, pasionat de mișcările dansului de gală. Povestea a început atunci când dânsul împlinea 8 ani. Timp de 11 ani și-a perfecționat stilul, participând la o multitudine de concursuri aici și peste hotare. Până nu demult a început să-i învețe pe cei mici cum să danseze, în calitate de antrenor.

Prejudecățile veșnice, eronate

Anatol recunoaște faptul că la început nu i-a plăcut să danseze, dar cu timpul a început să-și îndrăgească cât mai mult hobby-ul. A început să-i placă atunci când a ajuns la niște rezultate vizibile. Mai mult, există oarecum o prejudecată în rândul societății: dansul este legat mai mult de fete. Dar până la urmă, s-a dovedit a fi inclusiv pentru băieți, inclusiv pentru Anatol.

Dansurile de gală includ cele 5 tipuri din programa europeană : vals, tango, vals vienez, quick step și foxtrot, cât și dansurile latino-americane: cha-cha, samba, rumba, paso doble și jive. Dansul, după Anatol, este o expresie a talentului care este oarecum înnăscut. Dacă te miști pe vibrațiile muzicii, ești un bun dansator.

Dacă vrei să afli mai mult despre pasiunea lui Anatol, care îi este stilul preferat de dans și unde ar vrea să ajungă pe mapamond, ascultă emisiunea „Tineri și talentați” mâine, 21 noiembrie, la ora 19.05 pe frecvența 99.0 FM sau online, pe radio.studentus.md.