Current track

Title

Artist

Current show

Just Music

14:00 18:00


Spectacolele săptămânii | Iubirea la proști, Nunta sau Aniversarea

Scris de pe 22 octombrie 2017

Suntem în dricul toamnei, iar spectacolele săptămânii curente sunt…

Teatrul Național „Eugene Ionesco”

27 oct. – comedia romantică Iubirea la proști, de Francis Veber, regia semnată de Chris Nedeea (România),  o comedie savuroasă în stil francez, plină de situații comice absurde, creată pentru a delecta publicul larg.
Personajul principal obișnuiește să participe la petreceri burgheze, având o plăcere sadică de a-și bate joc de anumiți invitați. În viață însă, totul este imprevizibil și cel batjocorit devine cel care batjocorește. Comedia abundă în confunzii amuzante și intrigi neașteptate, provocând diverse răsturnări de situații.

28 oct. – Arta conviețuirii, de Yasmina Reza, o comedie semnată de Petru Vutcărău, spectacol montat după piesa ,,Zeul carnagiului” a scriitoarei Yasmina Reza. Subiectul central este frustrarea vieţii de cuplu. Totul începe în salonul familiei Vallon, unde soseşte cuplul Reille, ai căror băiat l-a lăsat fără dinţii din faţă pe Bruno Vallon. Începutul conversaţiei dintre părinţi este diplomatic, se respectă normele sociale, dar totul degenerează într-o confruntare puternică, din care ies la suprafaţă toate nemulţumirile vieţii de cuplu. ,,Arta convieţuirii” este o comedie care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană şi să lăsaţi toate problemele la o parte.

29 oct. – Chirița în provincie, spectacol regizat de Petru Vutcărău, mereu actual, cu umor debordant și cu o abundență de situații și aluzii la realitățile social-politice ale vremii, cel mai longeviv spectacol din R. Moldova se joacă și astăzi cu sălile pline, chiar și după 23 de ani.

Mai multe detalii le găsești aici.

Teatrul SATIRICUS „I. Luca Caragiale”

27 oct. – Nunta, de Anton P.  Cehov, spectacol în regia artistică a lui Sandu Grecu, cu Sergiu Voloc, Elena Oleinic și Alina Popov în rolurile principale.

28 oct. – Poker sau femei, de Neil Simon, spectacol ce vine poate cu-n răspuns ce aruncă destule alte întrebări și interpretări după ce ieși din sală. Regia și selecția muzicală este semnată de Vitalie Drucec.

29 oct. –MIGRAAAANȚI sau PREA SUNTEM MULȚI PE NENOROCITA ASTA DE BARCĂ, de Matei Vișniec, un spectacol original prin formă și dur prin esență, o dramă ce valorifică problema ce zguduie lumea: migrarea, cauzele și consecințele, poate unul dintre cele mai bune spectacole marca Satiricus din anul curent, fiind inclus în lista spectacolelor de la Reuniunea Teatrelor Naționale, ed. a III-a.

Mai  multe detalii găsești pe satiricus.md.

La teatrul Ginta Latină

ești așteptat la premiera semnată de Serghei Chiriac și teatrul din stradă, și anume spectacolul Aniversarea, de Jeroen van den Berg. jucat de Gheorghe Pietraru, Galina Lazarenco, Maxim Chiriac și Maria Anton. Spectacolul se va juca pe 30, 31 octombrie, ora 19:00.

VIZIONARE PLĂCUTĂ!