Current track

Title

Artist

Current show

Just Music

14:00 18:00


Spectacolele săptămânii | WOYZECK, Made in Moldova sau Aniversarea

Scris de pe 16 octombrie 2017

Și dacă vine-vine, uite cum vine săptămâna asta peste noi, hai să vedem în ce teatru ne putem încălzi:

Teatrul Național „Eugene Ionesco”

20 oct. – drama WOYZECK, de Georg Buchner, regia semnată de Florin Vidamski (Germania), scenografia semnată de Cristina Milea (România), spectacol cu care s-a deschis stagiunea XXVII din anul curent.

21 oct. – Ultima noapte la Madrid, de Brian McAvera, o dramă semnată de Vitalie Drucec  cu Ala Menșicov în rolul principal al ultimei femei al lui Pablo Picasso (1881-1973).

22 oct. – O istorie foarte simplă, dramă scrisă de Maria Lado, spectacol regizat de Petru Vutcărău, spectacol de contraste, unde animalele sunt martorii oculari a vieții omenești, iar oamenii, ca de obicei, intră în care-mai-de-care conflicte.

Mai multe detalii găsești aici.

Teatrul SATIRICUS „I. Luca Caragiale”

20 oct. – un music live semnat de Sandu Grecu, Ciuleandra, de Liviu Rebreanu, roman care schimbă direcția spre modern pe care o ia romanul românesc.

21 oct. – Cerere în căsătorie, de Anton P. Cehov, în regia artistică a lui Sandu Grecu, cu Viorel Cornescu, Natalia Caraman și Eugeniu Matcovschi în rolurile principale.

22 oct. – Made in Moldova, de C. Cheianu, spectacol care scrutează societatea actuală și sensibilizează prin autenticitate, emoție, viață.

Mai  multe detalii găsești pe satiricus.md.

La teatrul Ginta Latină

ești așteptat la premiera spectacolului Veselul Humuleștean, dedicat în cinstea a 180 de ani de la nașterea scriitorului Ion Creangă (1837-1889), pe 25 octombrie, la ora 17:00 și 26 octombrie, la ora 15:00. De asemenea, rampa va fi deschisă în curând pentru o premieră semnată de Serghei Chiriac și teatrul din stradă, și anume spectacolul Aniversarea, de Jeroen van den Berg. jucat de Gheorghe Pietraru, Galina Lazarenco, Maxim Chiriac și
Maria Anton. Spectacolul se va juca pe 30, 31 octombrie, ora 19:00.

VIZIONARE PLĂCUTĂ