Current track

Title

Artist

Current show

Just Music

14:00 18:00


Apple vrea să înceapă producţia de maşini electrice în 2020

Scris de pe 10 aprilie 2017

Apple accelerează procesul de construire de maşini electrice şi intenţionează să înceapă producţia în anul 2020, pentru a intra în competiţie cu Tesla şi General Motors (GM), care vor să lanseze peste doi ani modele îmbunătăţite ale maşinilor pe care le produc deja. Atât Tesla, cât şi General Motors vizează lansarea în 2017 a unor maşini electrice care să ruleze mai mult de 200 de mile la o încărcare şi care să coste sub 40.000 de dolari.
Echipa care lucrează la construirea unei maşini electrice sub brandul Apple este alcătuită din 200 de membri, compania căutând în continuare experţi în robotică şi producţia de baterii. Specialiştii din industria auto estimează că un producător cu experienţă în domeniu are nevoie de o perioadă de 5-7 ani pentru a crea un nou model de automobil. Să vedem cu ce o să ne uimească cei de la Apple, deoarece tehnologiile sunt în cresterea dezvoltării.

Tagged as

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa Dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.